Thursday, August 27, 2015

hard as *&^$

all you need to do is to trust the power of God,
before this, someone got told me about this,
he said, you must trust Him,
and He will give what the best for you,
actually, i almost give up already,
but then God still give me the second chance,
Alhamdulillah,
and for those who failed,
just keep fighting,
the story is not about the beginning or the ending,
its about struggling in the middle,
i really hope to see the same face in the same class,
see you guys in second year all my tooth buddies,
:)



Saturday, January 19, 2013

motif?

ishhhhhhhh
aku heran betui la bila ada hamba Allah ni,
tulis kat fb\twitter,
sy tak comel mcm awak,
sory la saya tak mampu mcm awak,
apa motif?
nak suruh orng kata,
eeeeeeee lawanya dia,
eeeeee kayanya dia,
mcm tu ka?
hahahaha
so so so so very very very STUPID,
duk riak ujub takbur buatpaaa,
Allah tak tngk harta\muka hang,
dia tngk hati perut..
buat nota sikit, hahaha
sbb tu orng kata,
biaq miskin harta jgn miskin pahala,
babai



Thursday, January 17, 2013

sibling

ok lama gila tak duk skali dgn kak2 aku suma,
even depa agak annoying, 
tpi kot mana pun blood meat kita jugak kan,
haha
ok now iphone dgn galaxy come to them,
ada la jugak jeles tu sbb,
makpak aku tapenah belikan aku henset,
mahai or murah takpenah..
tpi kes nii, aku mengalah laaaa,
sekali sekala tngk adk bradik sndri happy tak salah.
wakakakaka,
alasan dia aku kecik lagi, 
what theeeeeeee..
hahaha
ceritanya bermula apabila aku akan dibawak bersama,
depa akan ditinggaikan,
so depa dapat buat wish kat mak,
tpi aku rasa mcm aku nak tumpang jugak laaa,
xperia go tupun jadi laaaa,
tunggu duit gaji aku jenuh laaaaa,
hahahaha
ok harini cuti,
esok sambung kerja,
assalamualaikum

Thursday, December 6, 2012